Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Üniversitelerin Kadın Araştırma ve Uygulama Merkezleri (KAM) istişare toplantısı

Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Asuman Gölgeli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile üniversitelerin Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezleri  arasında düzenlenen istişare toplantısına katılarak üniversitemizi temsil etti.

1 Kasım 2017 tarihinde düzenlenen ve üniversitelerin Kadın Araştırmaları Merkezi müdürlerinin katıldığı toplantıda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Bakanlığın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bakan Kaya’nın konuşmasının ardından Kadın Araştırma Merkezlerinin temsilcileri merkezlerini tanıtarak gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattılar, kadına yönelik şiddetin önlenmesi hususunda önerilerini sundular. Toplantıda ayrıca merkezlerin yer, personel ve bütce sorunları da dile getirildi.